Motivation

Motivation att träna är inte alltid givet. Den största anledningen till att man lägger av med träningen är ofta brist på just lust och motivation. Här hittar du artiklar och guider som ger dig det där extra drivet att fortsätta jaga dina träningsmål.

Många börjar med en grym motivation att träna med högt satta mål och höga ambitioner. Men ofta så börjar ens motivation tryta snabbt. Man hittar snabbt bortförklaringar till att inte gå till gymmet, köra träningspasset eller äta skräpmaten. Speciellt om man precis börjat träna eller om man går ut för hårt för snabbt.

Det viktiga för att hitta ny motivation att träna är att, precis som med allt annat, måste man fasa in den. Börjar man på en nivå som är nådig, ju mer träning klarar man av och desto mer pushar man sig själv. Detta betyder inte att man ska börja på en nivå som är för lätt för ens förutsättningar. Börja precis på den nivån där du känner dig utmanad men säker på att du klarar av.

Vad hittar du i denna guide?

Motivation att träna. Kort och gott. Hitta det som intresserar dig, lär dig mer, bli inspirerad och motiverad. Ungefär så har vi tänkt.

Vi har därför skapat en mix av inspirerande artiklar och heta guider som hjälper dig att fortsätta fokusera på din träning. På så sätt kan du fortsätta vara målinriktad även när det känns tungt. Ibland räcker det inte ens med egna mentala målsättningar. Man behöver lite extra hjälp och inspiration för att fortsätta blicka framåt och se vart man faktiskt kan hamna om man fortsätter att kämpa. Eyes on the prize kan ibland låta löjligt, men det är lika viktigt för att nå dina träningsmål som andra mål i livet.

Hitta inspiration och motivation att träna och ta dig och din träning till nästa nivå här.,

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar