Fråga: Tjej som vill gå upp i vikt

Hejsan,

Hoppas jag verkligen kan få lite hjälp nu. Är en tjej på 20 år och har alltid varit smal. Jag har inte anorexia eller något utan jag är naturligt smal men vill inte vara det. äter 3 gånger om dagen och 2 mellanmål ungefär. Jag väger 48 kg och är 161 cm lång. Jag äter normala portioner, men jag går inte upp nånting. Jag hatar att vara så smal, mår så dåligt över det och skulle göra vad som helst för att få gå upp 5-6 kg. Vill ha mer fett på kroppen.

Jag har läst om produkter på gymgrossisten t. ex Serious Mass, Ultra Mass bl a. Jag vill helst äta något som jag går upp i vikt på utan att behöva träna. För jag vill ha mer fett på kroppen och när jag får det så kan jag ju omvandla det till muskler sen. Jag höll på ett tag på gym och körde mycket styrketräning. men tyckte nästan att jag blev smalare av det så jag slutade. åt gainer pro då. den motion jag får är när jag går med hunden ca 3 ggr om dagen. men sen har jag ett ganska aktivt jobb också. Kan jag lägga på mig lite fett om jag bara dricker serious mass eller ultra mass 2 gånger om dagen som mellanmål eller något, utan att gå på gym? Jag vill se snabbt resultat. Om inte det där tillskotten skulle funka, kan du rekommendera några andra tillskott som man kan öka snabbt i vikt? Mår verkligen jättedåligt över min kropp..

——————————–

Hej,

Tilllskott är inte rätt väg för dig. Du borde satsa på att förändra ditt kostsätt och lägga in mer fett i din kost tycker jag. Gainer är rent socker med lite protein så ingen hälsomat direkt.

Mvh,

Martin Löwgren

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar