Allmänna köpvillkor i shoppen på Muscles.se

Beställning

En bekräftelse på beställningen skickas ut till angiven e-postadress när ordern processas. Vi behandlar för tillfället ordrar varje dag. Undantag vid semester eller sjukdom kan förekomma. Skulle du inte få någon bekräftelse så måste du höra av dig till oss. För att göra en beställning måste man vara 18 år, alternativt ha målsmans godkännande. Alla beställningar anses som bindande och falska beställningar polisanmäls utan undantag. Vi loggar IP-nummer på alla beställningar. Har du gjort en beställning av misstag så måste du kontakta oss omedelbart.

Lagerstatus

Observera att lagerstatusen uppdateras 1 gång/dag och kan då visa fel om en produkt säljs slut under dagen. Vi kontaktar dig snarast möjligt om vi upptäcker att en beställning har gått igenom där lagersaldot är slut.

Priser

Alla priser anges inklusive svensk moms, för närvarande 25 %.

Leveranstid

Vi packar ordrar varje helgfri måndag till fredag. Dom lämnar sedan vårt lager följande helgfria vardag. Normal leveranstid är sedan 3-4 dagar beroende på var i landet leveransen ska ske. Vi kan inte bli ansvariga att leverera en produkt som är slutsåld eller utgången ur sortimentet. Skulle en produkt inte gå att leverera så meddelar vi det via e-post eller telefon. Vi kan heller inte hållas ansvariga för fel som begås av fraktbolaget i form av fördröjd leveranstid.

Leveranssätt

Alla produkter levereras från vårt lager. Om leverans har valts till beställningen så sker denna med hjälp av DHL. Parcels (enkollisändningar under 20kg som inte är skrymmande) hämtar du själv hos DHLs ombud under normala öppettider. Godssändningar (tyngre än 20kg eller skrymmande) levereras till mottagarens gatuadress. Godssändningar till privatpersons hemadress skickas med en telefonaviseringstjänst där kunden blir uppringd och tillsammans med DHL får komma överens om en tid (under dagtid) för leverans. Varorna bärs inte in. Fraktkostnaden är inte en del utav köpet av produkten utan det är endast en tjänst som vi förmedlar som en service till våra kunder.

Fraktkostnader

Vi har olika fraktkostnader som alla är baserade på DHLs taxa och är beroende på varans vikt och storlek. Den exakta fraktkostnaden visas alltid när du går till kassan, innan du väljer att gå vidare och genomföra ditt köp. I fraktpriset ingår eventuella hemleverans och aviseringsavgifter.

Retur och återbetalningspolicy

Vi har alltid 14 dagars öppet köp/returrätt! Produkterna måste returneras i originalförpackning och får ej vara skadade. Kvitto eller kopia på faktura måste alltid medsändas. Kunden betalar alltid returfrakten. Returer som skickas mot efterkrav/postförskott löses ej ut. För att köpet ska hävas måste varan vara oss tillhanda inom dessa 14 dagar. Kontakta oss vid tveksamheter. Återbetalning av pengar sker när varan anlänt oss och vi kontrollerat att originalförpackning finns kvar och är oskadat. Om vi hittar en skada kommer vi ta kontakt med dig och diskutera en lösning.

Reklamation

Vi tillämpar konsumentköplagen vid alla fall av reklamationer. Vi åtar oss naturligtvis att byta eller reparera felaktiga eller trasiga produkter utan extra kostnad för kunden. Synliga fel ska anmälas direkt till chauffören eller till kassörskan på ”parcelkontoret”. Lös i sådana fall inte ut paketet. Dolda fel måste anmälas till oss inom 3 arbetsdagar efter leverans.

Outlösta paket

Outlösta paket debiteras med 500:-. Kostnaden faktureras i efterskott. Sker inte betalning inom utsatt tid så vidarebefordras kraven till inkassoservice.

Garanti

Vi har om inget annat anges 12 mån garanti mot material- eller fabrikationsfel på våra produkter. För att garantin ska gälla så måste produkterna ha hanterats på normalt sätt och inte utsatts för påfrestningar utöver det vanliga. Vid slarv eller felaktig hantering så gäller inga garantier. Garantin gäller inte heller vid åsknedslag eller liknande väderpåverkan. Kvittot på betald vara gäller som garantisedel. Vid garanti- och andra serviceärenden betalar kunden alltid frakten till service och Muscles står för frakten ut till kunden.

Säkerhet

Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut några personuppgifter. Det gäller även e-postadresser ni lämnar till oss. Vi använder oss endast av säkra betalningssätt.

Reservation

Vi reserverar oss mot felaktigheter i prislista och innehåll på webbsidan.

Kontakt

Mejla oss gärna på [email protected]

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar