Helkropp och Mage Video Workout Push-Pull Pass 2 av 2 med Hantlar (Medel)

En Video Workout för hela kroppen och magen i push-pull format där du tränar baksidan av benen/rumpan och framsidan av överkroppen i ett pass, och framsidan av benen och baksidan av överkropp i nästa pass.

Det här är pass 2 av 2. Pass 1 hittar du här.

I den här videoworkouten följer du din onlinecoach genom ett helt träningspass, från början till slut. Du utför övningarna samtidigt som coachen och får instruktioner via voiceover och som grafik på skärmen.

Om en övning känns för lätt eller för svår så kan du alltid anpassa utförandet på egen hand, eller byta ut den mot en övning som bättre passar din nivå.

Tänk också att alltid ha en bra hållning och teknik under övningarna. Om du är trött är tekniken ännu viktigare och om du känner att du inte kan upprätthålla korrekt teknik så bör du sänka tempot eller göra övningen lättare. Tänk långsiktigt!

Lycka till!

Ladda ner vår app för att enklare kunna logga din träning. I appen hittar du alla våra workouts och träningsprogram: App Store eller Google Play.

Behöver du köpa hantlar för att använda i det här passet? Du hittar dem här i vår shop: https://mygreatness.com/butik/hantlar/

Workout Info

 • Goal
  Styrka, Muskeltillväxt, Uthållighet
 • Primary Muscle
  Latissimus Dorsi, Biceps, Raka magmuskler, Bakre axlar, Framsida lår
 • Secondary Muscle
  Mitten Rygg, Nedre Rygg, Underarmar, Inre magmuskler, Sneda magmuskler, Mellersta axlar, Rotatorkuffen, Serratus Anterior, Teres Major
 • Equipment
  Hantel
 • Level
  Medel

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Workouts