Promenad

Återhämta dig och förbättra resultaten med promenader

0

Många idag använder promenad som ett redskap för att gå ner i vikt. Faktum är att det bör vara sist på listan av promenadens egenskaper.

Promenader är ett fantastiskt verktyg för att påskynda återhämtningen, sätta igång tankeprocessen och överlag förbättra resultatet.

Promenader förbättrar syreupptagningsförmåga, vilket ger oss möjligheten att bränna mer fett och träna hårdare. Dessutom stärker promenader vårt hjärt- och lungsystem, detta för att det är en s.k. ”kardiovaskulär träningsform”.

Under veckans gång har du både styrketränat, vilat och nu promenerat. Det är en perfekt mix för att sätta igång kroppens alla funktioner som leder till bättre fysik och ett hälsosammare liv. Med promenader förbättrar du även den mentala hälsan, då hormoner och signalsubstanser som reglerar lyckokänslorna blir stimulerade av regelbundna promenader.

Håll dig motiverad med dina promenader genom att tillåta dig själv att rensa tankarna, ha en stund för dig själv och bara njuta. Byt platser regelbundet för att hålla sinnena stimulerade.

Happy walking!

 

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Exercises