Skynda på din viktnedgång med de här fettbrännande ingredienserna

Bär du på ett par extra kilon du vill bli av med? Lägg till något av de här tre ingredienserna till dina tillskott och du kommer tappa dina kilon lika snabbt som träden tappar sina löv.

 

Mera trim

Det här är en blandning av två växtextrakt – Sphaeranthus indicus och mangosteen. Kliniska studier visar att de båda leder till märkbar viktnedgång på väldigt kort tid. Testpersoner tappade 2,3 kilo under bara två veckor, vilket var mer än dubbelt så mycket jämfört med kontrollgruppen.

 

Synephrine

Den aktiva ingrediensen här är pomerans. Dess kemiska uppbyggnad liknar efedrin men studier visar att tillskottet boostar metabolismen utan märkbar ökning av puls eller blodtryck. Synephrine kan också stimulera receptorerna i fettcellerna så att de släpper mer fett och hämmar aptiten.

 

Green coffee extract

Orostade kaffebönor innehåller chlorogenic acid som verkar positivt på fettförbränning. Syran jobbar tillsammans med koffeinet i bönorna och bränner fettet som frigörs genom koffeinet. Flera studier har visat att tillskott med extraktet leder till märkbar viktnedgång.

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar