Förvandla fett till muskler med BPI

Det är egentligen en myt att man kan förvandla fett till muskler men bodybuildare har lärt sig hur de kan lägga på sig muskler samtidigt som de tappar fett genom att använda fett som primär energikälla under träningen. Detta gör att du kan träna längre och hårdare och få mer muskelmassa och mindre fett. Det är inte magi som får ditt underhudsfett att försvinna, det är hård träning i kombination med prestationshöjaren BPI.

 

BPI B4

Den här produkten är designad som en fettbrännare men den ökar också uthålligheten. B4 hjälper din kropp att använda lagrat fett som energikälla under träningen, även när du ligger på ett kaloriunderskott. Det fungerar genom att koffeinet i tillskottet får din kropp att frigöra lagrat fett medan din styrka ökar och dendrobium gör dig skarpare, mer fokuserad och reducerar trötthet och aptit.

 

BPI Pump-HD

Bodybuildare på diet brukar ofta sakna energi att träna så hårt dom de brukar. BPI Pump-HD fungerar som ett bra supplement till B4 när du försöker att träna hårt och reducera kroppsfett. Det här är ett pre-workout tillskott som hjälper din vätskebalans. Kreatin och beta-alanine ökar styrkan medan tyrosine, taurine och psoralea hjälper din kropp att återhämta sig snabbare.

Ta B4 tidigt på morgonen och Pump-HD minst 6 timmar senare innan du tränar. Tränar du på morgonen ska du ta Pump-HD 15-30 minuter innan och sedan B4 6 timmar efteråt. Tillsammans innehåller tillskotten mycket koffein så reducera ditt övriga intag av till exempel kaffe.

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar