Styrketräning för tjejer

Styrketräning är till för, och utövas, av både män och kvinnor. När det kommer till styrketräning för tjejer, finns det både de som vill bygga muskler och de som vill ha en fastare kropp.

Styrketräning och muskelbyggande förknippas till stor del med män. Sanningen är såklart att otroligt många kvinnor också styrketränar. Vissa för att bli större och mer muskulösa och för att få en snyggare kropp helt enkelt.

Många kvinnor tror att styrketräning kommer göra dom större utan att de vill det. Styrketräning är dock en lika effektiv fettförbrännare som muskelbyggare när man tränar på rätt sätt. Det är svårt att bli ett muskelberg utan att man har det som mål och det finns inga nackdelar med att styrketräna som kvinna, tvärtom.

Vi lever i en värld idag där fitness och speciellt Crossfit blir allt större. Man ser fler och fler som vågar sig på fria vikter och får dessutom en grym teknik. Varför skulle du som kvinna inte våga dig på det?

Vad finns i denna guide?

Här hittar du specialanpassad träning för kvinnor och svaren på varför alla mår bra av styrketräning, oavsett om man är man eller kvinna.

,

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar