Fråga: Få en en smal, stark och vältränad kropp

Hej Martin!

Efter att ha låtit min kropp ligga på viloläge i några år sen jag slutade spela handboll har jag länge försökt att försöka få in träning som en rutin i min vardag, men har misslyckats allt för många gånger pågrund av att jag känner migg förvirrad. Jag brukar läsa mycket på internet och i tidningar men det ena motbevisar hela tiden det andra. “vill du bli smal men vältränad kör många reps med lätta vikter” sen läser jag motsatsen. tycker allt är så svårt och vill veta att det jag gör är rätt för mig och för mina mål. Jag är väl relativt smal men har en del underhudsfett, särskilt på underkroppen. Mitt mål är att ha en smal, stark och vältränad kropp.

Ska jag köra en bulk och sen deffa mig till detta? Jag väger 55 kilo och är 167 lång. Kan ju låta som om jag har en rätt låg vikt och är smal men i och med att jag inte har så mycket muskler i kroppen väger jag lite men har ändå rätt mycket fett och är mycket “ofast”. Jag vill ju bli smalare men inte banta mig till det.

——————————————

Hej,

Allt detta styrs av vad du själv vill. Deffar du går du ned i vikt. Bulkar du går du upp i vikt. Valet styrs av vad just du vill uppnå med din fysik och hur du vill se ut.

Med vänliga hälsningar

Martin Löwgren

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar