Forskning

Forskning inom styrketräning går ständigt framåt och nya rön presenteras hela tiden. Förutom att ny forskning som rör styrketräning ofta är intressant, kan den också hjälpa ens träning. Utöver detta, kan den förbättra alltifrån teknik och utförande till livsstilsval utanför gymmet.

Forskning inom styrketräning har bl.a. visat att träning bromsar åldrandet, håller mentala hälsan stabil, föryngrar hjärnan och mycket mer. Det är klart man vill veta mer om alla positiva effekter med ens träning!

Tungt är inte alltid bäst, kaffe kan hjälpa mot smärta och mycket mer. Våra artiklar bryter myterna som vi alltid trott på och förklarar vissa begrepp. Innan man börjar styrketräna kan det vara bra att ha lite kött på benen om träningsformen och dess effekter. Dels för att vara trygg i vad man håller på med och dels för att få ut det bästa av sin träning.

Du kan också i vår guide välja exakt vad du är intresserad av. Det är klart att du inte behöver läsa allt. Sök dig fram till det som passar dig och ditt träningsmål, eller dina allmänna intressen för den delen. Kanske behöver du tips för en effektiv viktnedgång eller kanske vill du bygga muskler? Läs vidare för att hitta svar på de frågor du söker.

Vad hittar du i denna guide?

Här har vi samlat all typ av ny forskning och rön som rör styrketräning. På så sätt kan du lätt kan ta del av fakta och tips gällande hur just du kan förbättra din träning. Google är bra, men detta är bättre, du behöver inte leta.

Läs bland annat om varför antioxidanter är bra, hur CLA kan hjälpa till att minska kroppsfettet, hur lätta vikter kan bygga muskler och mycket mer.,,

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar