Burn after reading: de naturliga tillskotten som bränner fett

De här tillskotten kommer att ge dig det där lilla extra du behöver för att bränna fett och hjälpa dig att få kroppen du vill ha, den naturliga vägen.

När det kommer till att bli av med kroppsfett är en hälsosam diet och intensiv konditionsträning de huvudsakliga verktygen. Men för att få ut det mesta du kan från dina ansträngningar kan de rätta tillskotten ge dig den där lilla extra fördelen. Här är ett antal fettbrännande tillskott som kommer att hjälpa dig att få viktnedgången du söker medan du fortfarande har energi utan de ovälkomna biverkningarna som darrningar, illamående och styng av hunger.

Grönt kaffe förhindrar fettlagring

Extraktet från grönt kaffe (orostade kaffebönor) har exploderat som ett av de mest effektiva fettförbrännarna under de senaste åren. Ny forskning visar att det gröna kaffets effektivitet delvis kan bero på dess förmåga att hindra glukosens påverkan och på det viset hjälpa att hålla blodsockret i schack så att du inte lagrar kalorier som fett innan du kan bränna dem som energi. Grönt kaffe drar också fett från fettlagringarna i kroppen så att det kan brännas som energi.

Hallonketoner hjälper till att boosta metabolismen

Genom att dra ned på kalorierna bränner du fett, men genom att boosta antalet kalorier du bränner kan du nå samma mål. Hallonketoner boostar naturligt din kropps förmåga att bränna fett genom att höja din metabolism. Det reducerar dessutom din aptit och uppmuntrar din kropp att släppa fett som lagrats och använda det som energi. Det här relativt nya tillskottet har blivit mycket populärt och forskning har bevisat dess förmåga att gynna viktnedgång.

Myristica, ecklonia och salvia kombinerat bränner fett utan biverkningar

De här nya tillskotten är kanske inte så välkända än men det kommer att ändras snart med tanke på resultaten de ger. Myristica fragrans kommer från en sällsynt typ av muskotfrö som bidrar till känslan av ren energi och mentalt fokus, ecklonia cava är en brunalg som innehåller ämnen som har en positiv inverkan på hälsan och hjälper de som äter en lågkalorikost, salvia officinalis är särskilt effektiv när den kombineras med myristica och ecklonia och hjälper fokus och förhöjer sinnena.

Koffein och yohimbine drar ut fett från depåerna så att det kan användas som energi till träningen

Genom att ta koffein som tillskott kan du få omedelbar energi som också hjälper dig att må bättre när du äter få kalorier. Koffeinet uppmuntrar också din kropp att flytta lagrat fett från cellerna så att det kan användas som energi. Det förbättrar din träning, hjälper dig att känna dig starkare och mildrar värk från intensiva träningspass. Yohimbine fungerar på ett liknande sätt och har dessutom visat sig ha egenskaper som liknar ett afrodisiak.

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar