Varmt välkommen till MyGreatness

Tack för att du blivit en del av vårt team här på MyGeatness! Vi finns nu i över 150 länder och växer för varje vecka. I appen hittar du verktyg för att göra din träning mer effektiv, roligare och mer utmanande. Vi har också byggt en massa sociala delar så att du kan träna med dina vänner eller hitta helt nya här i appen. Kom ihåg att MyGreatness handlar om träning så håll dig till ämnet och uppmuntra varandra, att ha träningskompisar är ett av de viktigaste skälen till att vilja fortsätta träna för många.

Welcome to the team

Navigering i appen

Appen är uppdelad i fem olika delar som alla fyller olika syften

Feed

Detta är den sociala delen där du ser dina vänners poster som du kan gilla eller kommentera. På samma sätt som att du ser andras poster kommer även dina vänner att se dina. Kom ihåg att denna app är till för att peppa och hjälpa varandra. Det är helt ok och naturligt att tycka olika men vi vill ha en positiv ton inne i Feeden.

Träning

Här hittar du övningar, workouts och kompletta träningsprogram. Vill du bränna fett, bygga muskler eller träna för att främst bli starkare så har vi uppläggen för detta. Det är i denna sektion som du loggar dina träningspass. Du kan följa din utveckling under knappen Träningslogg både gällande workouts och övningar. För att få full tillgång till alla delar av appen bör du uppgradera till premium vilket bland annat ger dig access till Challenges som gör att du kan utmana dina vänner.

Quick

Den magiska knappen som fungerar som en genväg till de mest använda delarna av appen.

Näringslära

Denna del av appen är fortfarande i beta stadie men du kan enkelt logga vad du äter och se hur många kalorier, protein, fett och kolhydrater du fått i dig under varje måltid.

MyProfile

Denna del handlar om din data och statistik. För att kunna räkna ut hur många kalorier du bränner under ett träningspass så måste du fylla i din personliga data här. Du hittar även en sammanfattning av dina steg, workouts, challenges och alla dina vänner här. Det är även här du kan uppgradera till Premium eller ta del av en VIP Challenge.

Kontakta oss på MyGreatness

IOm du har några frågor får du gärna skicka ett mejl till oss på [email protected]

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar