Träningsresor med fokus på CrossFit

Rex Travel och ProFitness Camps har tagit fasta på den snabbt växande träningsformen CrossFit. Nu anordnar de crossfit resor och andra resor där träningen ligger i fokus.

Träningsprofilen Peter ”Pansar” Bláha har tillsammans Rex Enterprises arbetat fram konceptet ProFitness Camps. De erbjuder utmanande CrossFit-träning, duktiga coacher och hälsosam mat blandat med sol, bad och upplevelser.

Träningsresorna som går till Marbella, Portugal och Island har träning som tema. De är upplagda med två coachade träningspass per dag, föreläsningar och nyttig mat. Resenärerna ska bland annat få lära sig teknik och bli inspirerade av föreläsare som Helene ”Ice” Ahlson. Resorna är utformade som paket där allt från mat till BCAA ingår i priset.

Dessa crossfit resor är tänkta att passa både nybörjare och avancerade utövare av träningsformen. Passen kommer bland annat innebära trailrunning i naturreservat och fysträning på stranden. Även om träning är det centrala under resan, är en dag eller två reserverade för utflykter och fritid då man har chansen att uppleva resmålet.

Var reser man?

Resmålen varierar stort och kan vara allt från ett soligt resmål som Portugal till svalare Island. Man kan välja att antingen ha ett skräddarsytt upplägg, där man väljer mycket själv. Detta kan vara ett bra val för de som bara tycker om att träna när man är bekväm. Det andra upplägget är en s.k. boxresa där hela paketet ingår och träningen redan är utformad. Välj det som passar dig och dina träningsmål och erfarenheter bäst.

Du hittar mer information på:  www.profitnesscamps.se

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar