Träningsdelen i appen

Det är här du hittar alla övningar, workouts och träningsprogram. Det är även här du loggar din träning och om du är premium så kan du starta en Challenge och utmana dina vänner. På startskärmen ser du hur många steg du har tagit samt antal workout du gjort under dagen, veckan, månaden eller året. Sektionen är sedan uppdelad i åtta knappar och delar.

Starta Workout:

Precis som knappen säger startar du en ny readan skapad workout. Det finns massor av workouts in en lista som du kan välja. Missa inte våra video workouts, du måste vara premium för dessa.

Skapa Workout:

Om du vill skapa en egen workout och lägga till övningar och instruktioner gör du det med denna knapp. Du kan även välja om din workout ska vara publik eller privat och bara för eget bruk.

Challenges:

Starta en challenge och utmana dina vänner i vem som kan träna flest gånger under 30 dagar, vem lyfter mest kilon på gymmet, vem gör flest steg eller om alla i utmaningen kan bränna 100 000 kalorier ifrån träning. Du måste vara premium för denna del av appen.

Träningslogg:

Här hittar du alla dina genomförda workouts och statistik på alla dina övningar

Träningsprogram:

Vi har skapat massor av träningsprogram som har olika syften. Hitta ett som passar dig och följd det i 6-8 veckor. Lycka till!

Workouts:

Appen innehåller massor av färdiga workouts som du kan köra. Flera av dem ingår i klara träningsprogram men flera av dem går att köra separat för olika syften.

Övningar:

Här hittar du en lång lista med övningar som ska guida och inspirera dig i din träning. Du kan segmentera listan baserat på kroppsdelar.

Aktivitetsnivå

Hur aktiv din livsstil är utöver din träning är väldigt avgörande för att räkna ut hur många kalorier du bränner per dag. Försök vara ärlig mot dig själv när du sätter nivån annars kommer dina siffror att bli fel.

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar