Julklappar från hjärtat

Julklappar - ultimata listan

Julen närmar sig och så gör även julklappsinköpen. Istället för att trängas bland 1000 andra hungriga julklappstörstande människor så är det skönt att ha julklappsinköpen i huvudet innan man går på jakt. Vi listar några julklappar nedan som vi tycker är givande.

Varför inte tänka på nära och käras hälsa och välmående?

Julklappen som alla vill ha: Ett gymkort

Köp ett gymkort till personen som pratat om att börja gymma sedan förra nyårslöftet. Finns det någon bättre julklapp? Omtänksamt och kul julklapp.

Passar: Både yngre och äldre

Pris: varierar kraftigt beroende på gym och ort. Man kan ofta välja mellan 3, 6 och 12 månaders medlemskap. Perfekt julklapp!

Joggingskor

Börjar farsans gamla joggingskor utan dämpare bli lite för slitna? Köp ett par joggingskor till farsgubben, se till att han tar det lugnt bara.

Passar: Både yngre och äldre

Pris: Varierar från inköpsställe och ort

Receptbok med nyttiga recept

Kosten är en stor del av den totala hälsan. Köp en receptbok full med härliga inspirerande och hälsosamma rätter. Många skulle älska att få detta i sitt paket.

Passar: Både yngre och äldre

Yoga-tillbehör

Yoga har blivit allt mer populärt under de senaste åren. Varför inte ge mamma en yoga-matta i julklapp?

Passar: Både yngre och äldre

Pris: från 150:- och uppåt

Pilatesboll

Effektivisera träningen genom att göra sit ups på en boll. Bara fantasin sätter gränsen på hur mycket bra och rolig träning man kan göra med bollen.

Passar: Alla

Pris: Runt 150:-

Hemmagym-saker

Känner du någon som behöver uppdatera sitt hemmagym? Då är hantlar, Trx-band och gummiband den ultimata julklappen. Ibland kanske man har svårt att ta sig till ett gym, därför är det bra med produkter som man kan träna med hemifrån.

Passar: Både yngre och äldre

Pris: Varierar från produkt till produkt

Foam Roller

En av årets mest älskade redskap på gymmet och hemma. Rollern fungerar som en sorts själv-massage för att stretcha ut muskler och senor. Rollern hjälper dig bli av med muskelspänningar. Bra för återhämtning efter träning och dessutom är den riktigt skön att rulla på.

Passar: Både yngre och äldre

Pris: Beror på inköpsställe men brukar ligga på runt 100-400:-,

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar