Har du inte tid att träna?

Många, alltför många påstår sig inte ha tid att träna. Att inte ha tid att träna innebär också att man inte har tid att må bra. Träning behövs i en eller annan form i var mans och kvinnas liv oavsett om man säger sig inte ha tid med den. Har man inte tiden att träna så får man ta sig tiden.

”Den som inte har tid att träna får senare i livet avlägga tid för sjukdom”

Träningen behöver inte ta särskilt lång tid, det räcker med t ex. styrketräning 1-2 dagar i veckan för att du ska få märkbara resultat både fysiskt och psykiskt. Att lägga 90 minuter i veckan av veckans 168 timmar är en procentandel på cirka 0,9 %. Det är längden av en Hollywoodfilm du ska lägga på träning istället för att sitta framför tv:n. Det är en god början att förebygga sjukdomar, stress, depression och samtidigt bli starkare.

 ,Har man av en eller annan anledning inte tillgång till gym så finns det alternativ till det. Vi har fina skogar att springa i, vägar att cykla på och med ett par påbyggningsbara hantlar och en bänk kan du träna hela kroppen. Du kan för småpengar ordna ditt egna lilla gym, oavsett om du bor på landet eller i storstaden. Med fantasi, hantlar och en bänk kan du träna igenom hela kroppen utan att behöva lägga ut tusentals kronor på en gymanläggning.

Så börja träna, på ett eller annat sätt! Det lönar sig i längden och du kommer må och känna dig enormt mycket bättre.

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar