En av Sveriges största träningsportaler har nylanserats!

På lördagen den 29 november nylanseras Muscles.se som då blir en av Sveriges största och mest kompletta träningsportaler. Sajten som hjälper dig att nå drömkroppen kommer inte bara att få ett nytt utseende vid lanseringen – man kommer också kunna hitta färdiga träningsprogram skrivna av några av Sveriges största träningsprofiler, webb-tv, en webb-butik där man kan köpa Muscles egna kosttillskottserie och en enorm bank med övningar, recept och mycket mer.

Sajten kommer att lanseras på en av Nordens största träningsmässa Fitnessfestivalen i Göteborg den 29 november. Muscles.se kommer där att livesända från sin tv-studio där de bevakar hela evenemanget och intervjuar kända profiler som gladiatorn Peter ”Pansar” Blahá, Instagramstjärnan Åsa ”Jelly” Erlandsson, storbloggaren Gustaf Ollas och Daniel Richter som äger och driver Styrkelabbet.

– Det känns otroligt kul att kunna nylansera Muscles.se på ett event som Fitnessgalan. Vi har jobbat hårt med sajten och verkligen lyckats skapa en träningsportal för alla som brinner för hälsa och träning. Det känns extra kul att vi nu också kan erbjuda våra besökare webb-tv i och med MusclesTV och vår egna webb-butik med utvalda kosttillskottserien FitnessUp och andra produkter, säger John Sundström, vd på Sundström Media som driver Muscles.se.

LANSERINGSVIDEO

Den nya versionen av Muscles kommer att kunna hjälpa alla, oavsett ålder och kön, till att nå sin drömkropp. Bland det nya innehållet hittar man, förutom nya MusclesTV och webb-butiken, en stor övningsbank och kompletta träningsprogram med videoinstruktioner och guider och tips utformade av branschens hetaste fitnessprofiler och atleter som Gustaf Ollas, Denice Lundevall och Peter ”Pansar” Blahá.

Man kommer även kunna ta del av sajtens populära forum, kostscheman, inspirerande och informativa artiklar och stora sökbanker med styrkeövningar, recept och mycket mer.

– Vi har haft turen att få samarbeta med några av Sveriges största namn inom fitness och träning. De delar med sig av sina egna erfarenheter och träningstips och övningar hos oss på Muscles och det tror vi många kommer att uppskatta, avslutar John Sundström.

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar