Challenges i MyGreatness

Vi vår app MyGreatness släpper vi nu Challenges. Hela tanken är att det är roligare att dels träna i grupp med vänner men även att det blir mer spännande om alla har ett tydligt mål att kriga mot. Vi släpper därför nu denna feature i appen där man skapar en Challenge som har ett mål som kan vara flest workouts under 100 dagar, vem gör mest armhävningar under 30 dagar, vem lyfter mest kilon på gymmet under 30 dagar eller kan alla i gruppen bränna 75 000 kalorier genom träning på 100 dagar. Du kan både tävla mot andra men även med andra i gruppen, detta bestämmer du själv när du skapar en Challenge.

Vi har även skapat VIP Challenges i appen såsom Boot Camp med Martin Lidberg eller Yoga med Denice som har begränsat antal platser. Du köper plats på dessa i vår shop här eller direkt i appen.

För att få tillgång till Challenges måste du ladda ner appen MyGreatness i appstore eller playstore samt köpa ett Premium medlemskap för endast 39 kronor per månad i appen, detta släpps i slutet av december 2021. Du kan också via vår shop här på mygreatness.com köpa ett årsmedlemskap till någon i julklapp eller till dig själv som nyårslöfte.

Kom igen, utmana någon nu under jul och nyår!

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar