8 veckor till en plattare mage

Är du ute efter en plattare mage? 8 övningar under 8 veckors tid kan hjälpa dig uppnå ditt mål. Kombinera det här magträningsprogrammet med en hälsosam diet och konditionsträning för bästa möjliga (och snabbaste) resultat! 

Det är dags att skaffa dig den där platta magen! Vi har utformat ett träningsprogram för just detta mål. En platt mage är mångas mål, men kräver också mycket jobb som många ofta inte orkar/hinner med. Dessutom är det så att det tar längre tid för några och går snabbare för andra. Utöver träningen, är det väldigt viktigt att håll sig själv nyttig och frisk utanför gymmet. Musklerna byggs upp i återhämtningen, vilket innebär att nedan utformat träningsprogram bara är en del av jobbet för den plattare magen. Sov ordentligt och tänk också på att äta nyttigt och i rätt mängd. Du kan ta hjälp av vår formel för att räkna ut ditt energibehov.

Det här programmet hjälper din kropp att bygga muskler och stärka magen samtidigt som du kan tappa överflödigt bukfett. Utför övningarna 2-3 gånger i veckan kombinerat med 3-4 konditionspass per vecka för bästa resultat. Konditionen bör vara medel till högintensiv beroende på vad du har för tidigare erfarenhet. Har du alltid kört kondition, kan du köra intensivt (ex: högintensiva intervaller), annars räcker det med medelintensivt (ex: jogging).

Vecka 1-4

  • Cable crunch 2-3×15-25
  • Plankan 2-3×30-60 sek
  • Hängande knälyft 2-3×10-20
  • Hantel sidoböj 2-3×10-20

Vecka 5-8

  • Roterande crunch bänk 3-4×20-30 (per sida)
  • Plankan med fötter på bänk 3-4×60 sek
  • Sit-ups med vikt 3-4×20-30
  • Wood chop 3-4×10-20 (per sida)

Är du redo för livets snyggaste mage? För det kommer du dedikerar dig till att göra allt ovannämnt. Som tidigare nämnt, är det viktigt att du håller dig i styr och på topp även utanför gymmet. Träningsresultaten kommer inte bara ifrån gymmet. Tänk på att musklerna byggs upp när du inte tränar nästa gång du blir sugen på den feta hamburgaren eller vill sluka en chokladkaka.

Lycka till!,

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar