Salacia minskar kolhydratupptaget

Salacia oblongo är en indisk växt som blockerar ditt kolhydratupptag även efter att du haft en frossarkväll.

Såvida du inte är en botaniker så har du antagligen inte hört salacia oblonga nämnas i din jakt på det perfekta tillskottet som ska hjälpa dig att tappa underhudsfett. Men du borde överväga att testa den här indiska växten som sedan länge använts för att behandla diabetes.

Forskning har visat att salacia aktiverar receptorer i muskelcellerna som i sin tur triggar generna som är involverade i fettförbränning. Salacia blockeras dessutom kroppen möjlighet att smälta och absorbera kolhydrater genom att hindra dess nedbrytning. Om kolhydraterna inte kan brytas ned kan de inte tas upp av kroppen och går istället rakt genom dig. Färre upptagna kolhydrater hållet blodsockret och insulinnivåerna jämna och förhindrar blodsockertoppar som uppmuntrar fettlagring.

Det finns flera tillskott som hjälper till att blockera kolhydratupptag men salacia är en av de få som har bevisad effekt genom kliniska studier. Salacia är ett bra tillskott när du vill gå ned i vikt men inte kan motstå frestelsen av kolhydrater. Tillskottet kan också med fördel användas när du unnar dig ett “fuskmål” packat med kolhydrater, som pizza till exempel eller när du vill sänka ditt kaloriintag.

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar