Protein-bars: Varför de är ett bra tillskott

Protein-bars har förbättrats rejält sedan dagarna då de smakade som sågspån rullat i gammal choklad. Idag så är protein bars inte bara goda att äta utan de har blivit sofistikerade nog att fungera som måltidersättning och som extra energi under träning. Det här är vad du ska tänka på när du köper din nästa bar.

 

Köp en protein-bar för tillväxt

För att gynna din muskeltillväxt efter träningen, leta efter bars som innehåller mycket protein och kolhydrater och mindre fett och fibrer som saktar ned din kropps upptag av proteinet. Leta också efter en bar som innehåller en mix av Whey och andra proteinkällor.

 

Använd en protein-bar som måltidsersättning

När du inte har tid att laga bra mat kan du räcka dig efter en bar som substitut. Du ska då leta efter något med fett och fibrer utöver proteinet och kolhydraterna samt nog med kalorier för att tjäna som en värdig ersättning för ett mål.

 

Protein-bar för hälsoskäl

Utöver protein och fibrer så innehåller många bars näringsämnen och tillskott. Vissa är berikade med vitaminer och mineraler och vissa innehåller tillskott som gynnar träningen. En del innehåller till och med hälso boosters som probiotika.

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar