Kosttillskott: tips och råd

Kosttillskott kommer i alla olika former och används för olika ändamål. Vanliga kosttillskott inom styrketräning är till exempel proteintillskott, gainers och kreatin. Även vitaminer är ett form av kosttillskott! Här kan du få lite tips och råd om kosttillskott!

Kosttillskott kan hjälpa till med allt från att förhöja din prestation och uthållighet till att öka ditt muskelomfång. Det är bara du och dina träningsmål som sätter gränserna. Intag av kosttillskott betyder inte att du kan sluta med att vara hälsosam runtom. Se till att äta nyttigt, sova bra, stressa mindre och träna ordentligt vid sidan av ditt kosttillskottsintag. Sköter du dig med allt detta, får du ut det bästa av både dina kosttillskott och din träning!

Hur fungerar kosttillskott?

Kosttillskott fungerar som komplement till din vanliga kost och fyller olika typer av behov. Det finns kosttillskott för dig som har svårt att lägga på dig vikt eller för dig som vill bygga mycket muskelmassa, och det finns kosttillskott som hjälper dig att gå ned i vikt. Och sedan finns det en oändlig mängd kosttillskott för allt däremellan.

Kosttillskott kan hjälpa dig att bli piggare och få mer ork på gymmet, att sova bättre eller att få en extra prestations-boost. Det finns också sätt man använder tillskotten på för att få maximal effekt. Det finns kosttillskott för alla och allas behov. Man måste dock utgå från sina egna behov och sin egen kropp när man väljer kosttillskott. Alla kosttillskott passar inte alla, precis som med olika träningsformer, dieter m.m. är det väldigt individuellt med vad som passar dig!

Här guidar vi dig i kosttillskottdjungeln! Du kan läsa om hur du använder tillskotten på rätt sätt och vilka just du behöver. Vi ger dig tips och råd om kosttillskott, helt enkelt!

,,

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar