Kosttillskott: Prestationshöjande

Behöver du en skjuts i rätt riktning när det känns tungt på gymmet? Testa ett prestationshöjande kosttillskott!

Produkter, preparat och kosttillskott som har en prestationshöjande effekt kallas oftast för PWO, Pre Workout. Ett sådant här kosttillskott är till för att ge dig mer energi och styrka samt förbättra din koncentrationsförmåga under träning. Vanligtvis hittar du det uppiggande ämnet koffein i PWO-produkter samt det mjölksyrereducerande ämnet beta alanine, energigivande kreatin samt aminosyran L-Arginine som stimulerar tillväxten av muskelprotein. Det är också vanligt att naturliga ämnen som ginseng och rosenrot tillsätts.

Vill du träna ännu hårdare och ännu bättre, så är denna kosttillskottsgrupp det rätta valet för dig. Du känner en skillnad direkt och kan jobba ännu hårdare mot dina träningsmål med bättre resultat.

Hur jobbar prestationshöjande kosttillskott?

Med ett väl sammansatt prestationshöjande kosttillskott känner du dig mer vaken och alert, får ökad explosivitet och minskad mjölksyra. Innehållet i de flesta PWO-produkter gör dig mer uthållig och redo för ett tufft träningspass. Känner du dig pigg och stark kommer du att orka lyfta tyngre vikter och göra fler reps.

Att ta ett PWO-tillskott innan träning kan även stärka dig mentalt. Vetskapen om att du ätit något som ger dig förutsättningar att prestera på topp på gymmet kommer att öka din motivation rejält! Det kan tyckas vara något av en placebo-effekt, men den funkar verkligen.

Oavsett om du styrketränar eller konditionstränar kan prestationshöjande kosttillskott hjälpa dig att nå nya och högre träningsmål. För dig som redan dricker ganska mycket kaffe eller tycker att koffein verkar vara en onödig eller skadlig tillsats, finns det koffeinfria pre workout kosttillskott.

Vill du ha mer energi och bättre muskeluthållighet ska du testa PWO! Nedan kan du läsa mer om olika PWO kosttillskott som gynnar din träning.

,

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar