Kombinera protein och aminosyror för bästa resultat

Genom att kombinera protein- och aminotillskott kan du hjälpa din kropp att prestera på topp. Prova en amino och protein stack för överlägsen prestation och resultat. 

Genom att kombinera protein- och aminotillskott kan du hjälpa din kropp att prestera på topp. Intensiv träning kan bryta ned din muskelvävnad och genom att fylla på med aminosyror innan och/eller under träningen får din kropp det den behöver och skadorna på muskelvävnaden reduceras. Direkt efter träningen bör du få dig protein för att påskynda återhämtningen och hjälpa dina muskler att repareras och växa.

Under träningen

BSN AminoX

AminoX innehåller 10 gram aminosyror per dos inklusive BCAA, som absorberas snabbare än andra aminosyror samt citrulline och taurine. Produkten innehåller inget koffein så det kan även tas senare på dagen.

Efter träningen

BSN Isolate Syntha-6

Syntha-6 är utformad för att boosta prestation och muskeltillväxt. Tillskottet innehåller snabba och långsamma proteiner som hjälper musklernas återhämtning och tillväxt omedelbart samtidigt som dessa processer upprätthålls under en längre tidsperiod. Kan med fördel tas innan, under och efter träning.

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar