Boka en digital PT

Sätt extra fart på din träning för endast 300 kronor

Oavsett om du är ny på gymmet eller avancerad så kan en personlig tränare få ordentlig fart på din träning. Är du ny är det svårt att veta var du ska börja och är du avancerad är det lätt hänt att fastna på en platå utan utveckling. I båda dessa fall kan en PT göra underverk för din träning.

När du är helt ny på gymmet är det bra att prata med någon som kan övningar, workouts och träningsprogram. Berätta för oss om vad du vill uppnå med din träning och vi kommer att ge dig råd och färdiga upplägg. Efter mötet kommer vår coach att skicka länkar till övningar, workouts och träningsprogram som du kan följa.

Har du tränat ett tag och märker att resultaten börjar bli sämre trots att du fortfarande kör hårt kan detta beror på att du kör för ensidigt. En erfaren coach kommer att kunna hjälpa dig med detta, ge dig nya upplägg och vinklar för att ännu en gång sätta fart på resultaten. En PT är inte bara för nybörjare!

Det är enkelt, smidigt och diskret att boka en PT rådgivning hos oss. Mötet tar 20 minuter och sker digital. Efter mötet får du ett mejl med förslag och färdiga upplägg av oss. Vill du sedan ta ett uppföljningsmöte nån vecka eller månad senare är det bara att boka in det så att vi kan följa dina framsteg.

Boka en digital PT

Hur går det till?

  • Köp en PT rådgivning i vår shop
  • Vi kommer att kontakta dig på mejlen du anger i köpet
  • Vi bokar en tid som fungerar för dig
  • Mötet sker via Zoom eller Hangout, vilket som passar dig bäst
  • Allt material skickas efter mötet till din mejl

Det ska vara kul och enkelt att träna, låt oss hjälpa dig med detta. Rådgivningen passar perfekt som present till en vän eller varför inte investera 300 kronor i dig själv!

Download our App Mygreatness

You'll be able to track your workouts, nail your nutrition plan, stock up on supps, and get fit on the go.

Relaterade Artiklar